KLADIONIČARSKI SISTEMI

Sistemi za klađenje

Pretpostavimo da ste već čuli ogroman broj legendi o ljudima koji su izmislili neke svoje sisteme, i kako oni ne mogu da izgube, i mogu čak da žive od klađenja. Naravno, to su legende, i daleko su od istine. Ako je tako kako se dešava da iz godine u godinu imamo sve više kladionica. Naravno sve bi se zatvorile da ne zarađuju. Pošto industrija koja se bavi klađenjem postaje sve veća i veća prosto je neverovatno da je moguće prevariti ih i živeti od klađenja. Kladionice žive od velikog broja malih igrača koji svoj dobitak skoro nikada ne potroše van kladionice već najčešće izgube i više od toga. Ipak postoje i igrači koji pokušavaju raznim sistemima da nadmudre kladionice. Važno je reći da ne postoji sistem koji bi Vam garantovao siguran profit i svaki sistem bez obzira koliko je dobar može propasti. Ali postoje i neki sitemi koji funkcionisu kod određenog broja ljudi. Evo jednog od njih ali budite vrlo oprezni pošto je i on daleko od sigurnog.

Sistem za klađenje - Martingejl

Sistemi za kladjenjeMartingejl je najpoznatiji kladioničarski sistem uopšte. Nije poenta pogoditi pobednika već ulog. Cela priča je odabrati pravi ulog. Sistem ne samo da funkcioniše u klađenju već i u kazinima. U stvari sistem je i napravljen za rulete u kazinima, i najlakše se primenjuje na crna crvena polja. Naravno zapamtite da postoji veliki rizik da ceo sistem jednostavno zakaže.

Suština je u sledećem: Uvećajte duplo ulog kada izgubite. Počnite iz početka kada pobedite.
Na primer:
Krenimo sa 10€. Stavite uplatu na neki ishod koji ima kvotu 2.00. Ukoliko izgubite uložite 20€ na ishod sa kvotom 2.00. Ukoliko ponovo budete neuspešni sledeća uplata je 40€ naravno na kvotu 2.00. Ako pogodite osvojili ste 40€ * 2.00 = 80€ a ukupno ste uplatili 40€ + 20€ + 10€ = 70€. Znači profit je 10€ tj. profit je jednak prvom ulogu. Sjajno, zar ne? Problem je samo što uplata raste vrtoglavo brzo, pa ako krene kako ne treba, vrlo lako možete izgubiti sav novac. Ukoliko izgubite 5 puta, šesta uplata bi trebalo biti 320€ to je 32 puta više nego početni ulog.
Martingejl je idealan sistem kada bismo imali neograničenu količinu novca na računu, i ako naša online kladionica nema ograničenja po pitanju uplate. Nažalost, nije sve tako lepo u stvarnosti, zato budite vrlo oprezni ako budete u prilici da koristite Matingejl. Naravno postoje i različite varijacije ovog sistema i razna prilagođavanja. Pošto ulog raste prebrzo moguće je usporiti njegov rast izborom većih kvota, kao na primer poluvreme/kraj X/X na primer, ili 1:1 tačan rezultat. Ukoliko koristite veće kvote, onda nije potrebno udvostručavati uplatu svaki sledeći put, već možete jednostavno izračunati uplatu koja će Vam doneti profit. Naravno, pošto su kvote veće ishod se teže pogađa nego kada su kvote oko 2.00 ali vaš neuspešan niz može biti duži.