BET365 POKER PREGLED

Online poker Bet365 detaljan pregled

BET365 ONLINE POKER

BET365 POKER

Bet365 Poker je deo nove iPoker2 mreže, iPoker2 mreža trenutno spada među 3 najveća poker provajdera na internetu. Opremljeni su velikim brojem promocija, odličnim softverom, velikom bazom igrača i brojnim turnirima i satelitima za razne live turnire. IPoker softver je razvijan i poboljšavan tokom godina da bi postao jedan od najboljih na tržištu. Sve uobičajene opcije su u ponudi. Beleške igrača, lista prijatelja, prikaz statistike, pretraživanje igrača, procenat dobitka, označavanje i rezervisanje mesta na predstojećim turnirma na kalendaru su samo neke od funkcija ugrađene u softver. Cashier, Lobby i sami stolovi su jednostavni za navigaciju što čini igrivost veoma dobrom i lakom. Igranje podržava deset jezika sa velikm brojem dobrih igara bez ograničenja, takođe ima nekoliko promocija i non-stop veliki broj online igrača. Sve što možete da očekujete od svetske klase poker softvera nalazi se u najnovijoj verziji Bet365 poker klijenta.

Korisno je istaći da na Bet365 Poker internet stranici postoji škola pokera za početnike u kojoj možete saznati sve što vas zanima o poker igri. Vrlo koristan alat je Bet365 PokerPal, softver koji se instalira uz Bet365 poker, a služi kao poker kalkulator koji vam računa razne poker verovatnosti poput snage vaših početnih ruku, broj izlaza, koliko se isplati ulagati u pot i savetuje vas o vašem idućem potezu.

Otvaranje računa:

Otvaranje računa je vrlo jednostavno i brzo. Registraciju počinjete tako što kliknete na "Join now" u gornjem desnom uglu. Nakon toga popunite obrazac sa vašim podacima, pored korisničkog imena i lozinke potrebno je uneti "4 Digit Security Number", to je neka vrsta PIN-a po svom izboru i služi za verifikaciju korisnika prilikom razgovora s korisničkom službom. Na kraju potvrdite vašu registraciju putem linka koji će vam stići na e-mail koji ste koristili prilikom registracije. Otvaranje Bet365 računa vam omogućava da taj račun možete koristiti za sve usluge koje pruža Bet365 (kladionica, kazino, poker, bingo i igre).

Uplata/Isplata:

Na Bet365 poker možete uplatiti debitnim karticama (Visa Debit, Maestro, MasterCard Debit, Electron i Laser kartica) i kreditnim karticama (Visa i MasterCard). Osim uplate sredstava platnim karticama, novac je na Bet365 poker moguće uplatiti i pomoću Skrill/Moneybookers, Neteller, Click2Pay, Ukash, Paysafecard, EntroPay, bankovnog transfera ili čeka. Nema provizije bez obzira na način uplate. Minimalna uplata zavisno od izabranog načina je 1€, a maksimalna 99.999€.

Isplatu možete izvršiti na debitne kartice (Visa Debit, Maestro, MasterCard Debit, Electron i Laser kartice) i kreditne (Visa i MasterCard) zatim preko Skrill/Moneybookers, Neteller, Click2Pay, EntroPay, bankovnog transfera ili čeka. Nema provizije bez obzira na način isplate. Minimalna isplata je 5€, a maksimalna 99.999€.

Izbor Bet365 poker igara:

Bet365 poker igreBet365 Poker Ponuda: Bet365 Poker ima snažnu softversku platformu za svoju poker sobu na iPoker2 mreži i nudi širok spektar igara koje uključuju Texas Holdem Poker, Spirit Holdem Poker, Omaha Poker, 7 Card Stud Poker, Omaha Hi-Lo 8 ili bolje, 5 Card Stud Poker.

Limiti I Rake: Limiti se kreću od $0,10 / $0,20 do $30 / $60. Na Limit stolovima nižim od $0,10 / $0,20 maksimalan rake je $0,06. Na Limit stolovima, $0,10 / $0,20 do, ali ne uključujući $0,50 / $1 maksimalan rake je $0,30. Na Limit stolovima, $0,50 / $1 do $1 / $2 maksimalan rake je $1,50. Kao što možete videti, rake na nižim limitima je veoma povoljan.

Promet Igrača: Postoje desetine drugih poker soba na iPoker mreži. Time se osigurava visok nivo prometa igrača i na Bet365 Poker-u. Gotovo svi limiti imaju po neku igru u toku svih 24 sata dnevno. Svakog dana u nedelji, možete pronaći izmedju 10000 i 20000 igrača na preko 2000 stolova. Bet365 se dosta trudi da privuče veći deo ovih igrača tako što nudi veliki broj promocija koje ne možete naći u ostalim poker sobama ipoker mreže.

Bet365 poker na mobilnom telefonuBet365 Poker Mobile: Bet365 Poker Mobile omogućava vam igranje pokera u pokretu, igrate protiv istih igrača kao i na računarskoj verziji, u istim igrama i zarađujete bodove po istoj stopi. Bilo gde i u bilo koje vreme Bet365 poker možete igrati na svojim mobilnim uređajima iPhone/iPad.

Turniri i Freeroll: Bet365 nudi solidan raspored turnira, sa puno garantovanih turnira tokom dana i obično par satellite turnira preko kojih možete da se kvalifikujete na nekoliko live poker događaja kao što je WPT i WSOP. Turniri obično nemaju mnogo preklapanja i prosečna veličina je oko 300-600 igrača za redovne nedeljne turnire. Uz veliki broj turnira, uzimanje novca na Bet365 pokeru ne bi trebalo da bude problem za bilo kog prosečnog igrača turnira.

Bet365 poker bonus

Promocije:

Vip Nagrade: Bet365 se takođe ponosi činjenicom da ima najbolje poker VIP programe dostupne na internetu i ima četiri nivoa usluga od bronzanog do Platinum kluba. Ovo može uključivati određene ciljeve koji će nagraditi Vašu lojalnost s gotovinom, tokenima, turnirima i sa još mnogo toga.

BET365 POKER BONUS

Bet365 svim novim korisnicima daje 100% bonusa na prvu uplatu sve do 100€ (minimalna uplata 5€). Zа oslobađanje kompletnog poker bonusа potrebno je u roku 60 dаnа od prvobitne uplаte sаkupiti određen broj poker bodovа (u prvih 5 koraka 15 poker bodova za 1€, a ostatak bonusa 225 poker bodova za 2.5€). Bonus se u nekoliko koraka аutomаtski dodаje vаšem rаčunu u zavisnosti od sakupljenih bodova. Osim ovog bonusа imаte prаvo i nа besplatne turnir tikete u vrednosti od 5€.

UZMI BET365 POKER BONUS

Ostalo:

Bet365 nudi podršku korisnicima od 0-24h putem telefona, faxa, emaila ili live chat-a i uspešnu Internet uslugu koja se brine za više od deset miliona korisnika iz 200 država. Bet365 je pouzdana i vrlo informativna kompanija čija je stranica prevedena na više svetskih jezika (Engleski, Španski, Nemački, Italijanski, Norveški, Švedski, Danski, Kineski, Bugarski, Grčki, Portugalski, Poljski, Rumunski, Češki, Mađarski i Slovački.) i podržava depozite u više različitih valuta (GBP, EUR, USD, AUD, CAD, NOK, DKK, CHF, CZK, HUF, PLN, SEK, JPY, BRL, MXN, BGN, HKD, ARS, ISK, MYR, RMB, RON, SGD, THB, TWD, ZAR).

Zaključak:

Odličan softver i opcija za pretragu igrača, veliki bonusi i vredne nagrade za poker igrače, veoma dobra statistika u toku igre kao i odlična korisnička podrška svrstava ih među najbolje poker sobe na internetu.

POSETI BET365 POKER