BESPLATNI BINGO

Besplatni bingo

Mnoge bingo kuće teže privući nove i zadržati postojeće igrače nudeći im igranje binga potpuno besplatno. U većini slučajeva besplatni bingo može se igrati u određenim sobama i u tačno određenim vremenskim razdobljima, informacije o besplatnom bingu mogu se obično naći na stranici bingo promocija.

Nagradni fond besplatnih bingo igara razlikuje se kod svake bingo kuće i varira od nekoliko centi do nekoliko desetina eura. U većini bingo kuća da bi igrali besplatni bingo morate imate uplaćena sredstva na računu, ali kod nekih ni to nije potrebno. Takođe, u većini slučajeva dobitak se uplaćuje na bonus račun, što znači da ga ne možete isplatiti, već ga jedino možete iskoristiti za kupovinu bingo kartica. Vrlo često besplatni listići se mogu nadoplatom unaprediti u tzv. Super listiće. U takvim slučajevima dobici ostvareni sa super listićima donose znatno veće nagrade, a sa njima je moguće osvojiti i Jackpot. Ipak, kako bi svi igrači imali jednaku šansu, maksimalan broj listića sa kojima igrač ulazi u igru jednak je bez obzira da li se radi o besplatnim ili super listićima. Za razliku od običnih igara listiće za besplatne igre nije moguće kupiti unapred, već je to potrebno učiniti pre početka svake igre.

Igrajući besplatni bingo teško da ćete zaraditi velike novce, ali šanse su vam jednake kao i svima ostalima, a svaki dobitak će vas sigurno razveseliti. Prati li vas sreća ili ne igranje besplatnih igra, naročito za bingo početnike, može biti vrlo korisno kako bi upoznali pravila igre, privikli se na samu igru i stekli neophodno iskustvo koje vam može pomoći u kasnijem igranju binga.


BETFAIR BESPLATNI BINGO

Betfair BingoBetfair besplatni bingo moguće je igrati u Helter Skelter sobi svaki dan od ponedjeljka do nedelje od 13.00 - 14.00h, postoje 4 besplatne bingo igre (Freebie) koje se odvijaju između ostalih. Radi se o igri sa 75 loptica za koju se ukupno može dobiti 12 listića, a nagradni fond svake besplatne igre je 30£. Dobici ostvareni besplatnim listićima uplaćuju se na bonus račun, da bi ste mogli isplatiti dobitak potrebno ga je okrenuti 4 puta na bingo igrama.

BETFAIR BINGO BONUS

Betfair Bingo svim novim bingo igračima daje bonus dobrodošlice u iznosu od 25£, ako uložite i odigrate za 5£, kao i mogućnost igranja u Newbie room, ekskluzivnoj privatnoj sobi za nove igrače, gde možete besplatno igrati bingo sa mogućnošću osvajanja dodatnog bingo bonusa, svakog prvog utorka od registracije od 20.00 - 23.00h, postoje i igre u kojima možete nadoplatiti besplatne listiće u super listiće po ceni od samo 0,01£ i osvojiti znatno veće nagrade koje se isplaćuju direktno na cash račun i koje je moguće odmah isplatiti. Bingo bonus dobijen u ovoj sobi potrebno je 4 puta okrenuti na bingo igrama pre moguće isplate.

Betfair Bingo takođe poklanja 5£ bonusa ako vam je rođendan, sve što je potrebno da uradite je da na dan vašeg rođendana posaljete e-mail na bingobirthdaybonus@betfair.com sa vašim chat imenom i u roku od 72 sata dobićete 5£ bingo bonusa!

Postoji još mnogo promocija koje možete pročitati na njihovoj strani za promocije. Napomena: Na sve bonuse primenjuju se betfair uslovi i pravila, samo za igrače 18+.

POSETI BETFAIR BINGO